Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Geen event is compleet zonder dagvoorzitter. Van intieme bijeenkomst in een bibliotheek tot grote shows in een uitverkocht Ahoy: Ajouad heeft het allemaal gedaan. Hij heeft veel ervaring als dagvoorzitter: al meer dan honderd opdrachtgevers hebben hem uitgenodigd om een event in goede banen te leiden. Van kleine groepen in intieme setting tot grote festivals met 3000 bezoekers: Ajouad draait er zijn hand niet voor om. Geen groep is voor hem te groot of te gek. Een stijf publiek dat moeilijk meewerkt? Dankzij zijn aanstekelijke enthousiasme en humor krijgt Ajouad iedereen op de been. Als dagvoorzitter is hij goed voorbereid, energiek, nieuwsgierig en soms zelfs een tikkeltje brutaal.  Hij is dagvoorzitter voor maatschappelijke organisaties, ministeries, onderwijsinstellingen, maar ook voor commerciële bedrijven.

 

Ajouad is als dagvoorzitter enorm betrokken. Zomaar voorlezen van een blaadje past niet in zijn straatje. Hij verdiept zich graag in zijn opdrachtgever en denkt mee. Als een opdrachtgever nog niet precies weet welke vorm het event moet krijgen, is Ajouad een perfecte sparringpartner. Dankzij zijn ervaring als onderzoeksjournalist weet hij de juiste vragen te stellen en komt hij vaak met waardevolle ideeën. 

 

Een kleine greep uit zijn vele opdrachtgevers: Robeco, ING, Lidl, Manpower, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, PNO Pensioenfonds, SpinAwards, ROC, TU Delft en verschillende gemeentes, van Amsterdam tot Tilburg. Op aanvraag zijn referenties van opdrachtgevers beschikbaar.